Palvelut ja alihankinta

Meillä on 20 vuoden kokemus polyesterin valmistuksesta ja olemme tehneet yhteistyötä monien pienten sekä suurempienkin yritysten kanssa.

About us

Lasikuitukomponentit teollisuuden tarpeisiin

Valmistamme lasikuidusta komponentteja kotimaisen teollisuuden tarpeisiin sekä vientiin. Meiltä onnistuu niin yksittäisten kappaleiden kuin isompienkin sarjojen valmistus. Voimme valmistaa muotit mallin mukaan tai meille voi toimittaa omat jo olemassa olevat muotit kappaleiden valmistamista varten.

Palvelua 20 vuoden kokemuksella

Meillä on 20 vuoden kokemus polyesterin valmistuksesta ja olemme tehneet yhteistyötä monien pienten sekä suurempienkin yritysten kanssa. Asiakkaitamme löytyy mm. laiva-ja autoteollisuudesta sekä omana tuotteenamme valmistamme LELAtub -kylpytynnyreitä.

Lasikuitu materiaalina

Lasikuitu on puhekieleen vakiintunut nimitys lujitemuovista, jota valmistetaan yleensä latomalla muotin päälle kuituja tai kuitumattoja ja liimaamalla päällekkäiset matot kerros kerrallaan toisiinsa hartsilla. Hartsin levittämisen jälkeen telataan ilma pois kuidun seasta. Hartsi sulattaa kuidut ja sen myötä kuivuessa muodostuu lujitemuovi eli komposiittimateriaali – lasikuitu.

Miksi valita lasikuitu?

  • Kevyt, edullinen ja kestävä materiaali
  • Veden- korroosion- ja UV-säteilyn kestävä
  • Lähes ikuinen käyttöikä ja helppo korjata
  • Helposti muotoiltava
  • Valmistukseen käytettävien muottien valmistaminen on muihin muoveihin verrattuna edullista
  • Helppo värjätä
Kylpytynnyrit
YHTEYSTIEDOT

Lempäälän Lasikuitu Oy
Moisiolammentie 32
37550 Lempäälä

050 3533 050
myynti@lempaalanlasikuitu.fi

Kaikki yhteystiedot

SOSIAALINEN MEDIA
VERKKOKAUPPA
Kaikki LELAtub kylpytynnyrit ja varusteet kätevästi verkkokaupasta.
AUKIOLOAJAT

Olemme pääsääntöisesti avoinna arkisin klo 7-14. Kylpytynnyreitä käymme luovuttamassa myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Sovithan tulostasi aina etukäteen, kiitos.

© 2023 Lempäälän Lasikuitu Oy