Lempäälän Lasikuitu Oy

Lempäälän Lasikuitu Oy tarjoaa yli 20 vuoden kokemuksella ammattitaitoista palvelua kaikissa tehtävissä lasikuituun liittyen.

About us

Yli 20 vuoden kokemus lasikuitutöistä

Lempäälän Lasikuitu Oy tarjoaa yli 20 vuoden kokemuksella ammattitaitoista palvelua kaikissa tehtävissä lasikuituun liittyen. Olemme valmistaneet vuosien saatossa erilaisia lasikuitutuotteita niin yksittäiskappaleina kuin aina satojen kappaleiden sarjoinakin.

Osaamiseemme kuuluu myös lasikuitumuottien valmistus sekä tietysti lasikuidun korjaus, mm. hevostrailerit, autojen/koneiden osat, säiliöt ja veneet. Valmistamme kaikki tuotteet käsityönä polyesterista.

Asiakkaat

Asiakkaitamme löytyy mm. laiva-ja autoteollisuudesta sekä omana tuotteenamme valmistamme LELAtub -kylpytynnyreitä. Toimitilamme sijaitsevat Lempäälässä, Tampereen eteläpuolella, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella.

Historia

Lempäälän Lasikuitu aloitti toimintansa toiminimellä vuonna 2009. Heti seuraavana vuonna (2010) valmistui ensimmäinen kylpytynnyrimuotti (1650L allas) ja ne ovat vielä tänäkin päivänä suosittu tuote ja sen vuoksi valikoimaa laajennettiin 2017 kahdella uudella kylpytynnyrimallilla. Vuonna 2016 muututtiin liiketoiminnan kasvun johdosta toiminimestä osakeyhtiöksi.

Vuosien varrella olemme olleet mukana erilaisissa projekteissa ja useissa jo suunnitteluvaiheessa. Olemme valmistaneet esimerkiksi erilaisia autojen kori- ja verhousosia, risteilijöiden ulkokansituotteita, paperirullasuojia, HejHylkeitä sekä veneitä ja kanootteja.
Kylpytynnyrit
YHTEYSTIEDOT

Lempäälän Lasikuitu Oy
Moisiolammentie 32
37550 Lempäälä

050 3533 050
myynti@lempaalanlasikuitu.fi

Kaikki yhteystiedot

SOSIAALINEN MEDIA
VERKKOKAUPPA
Kaikki LELAtub kylpytynnyrit ja varusteet kätevästi verkkokaupasta.
AUKIOLOAJAT

Olemme pääsääntöisesti avoinna arkisin klo 7-14. Kylpytynnyreitä käymme luovuttamassa myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Sovithan tulostasi aina etukäteen, kiitos.

© 2023 Lempäälän Lasikuitu Oy